For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page
Przystawki
Tatar wołowy z cebulą, grzybami i ogórkiem kiszonym,
podawany z pieczywem (OFERTA OD CZWARTKU DO NIEDZIELI)
38 zł
Camembert panierowany
podawany z leśną żurawiną
22 zł
Śledź marynowany z czerwoną cebulą i olejem
podawany z grzanką
22 zł

Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
podawany z grzanką
22 zł

Krewetki królewskie smażone na maśle z czosnkiem, podane na sałatach
39 zł

Carpaccio z buraka z kozim serem, gruszką i rukolą
21 zł

Deska przekąsek:
kabanosy, szynka dojrzewająca, camembert w ziołach, dip ziołowy, pieczarki marynowane, ogórki kiszone, oliwki, dynia marynowana, grissini, grzanki (W OFERCIE OD CZWARTKU DO NIEDZIELI)
80 zł