For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page
Bal ostatkowy w wyjątkowej sali, której sufit rozświetla 25 tysięcy lampek, wykwintne dania kuszą z suto zastawionych bufetów, DJ serwuje największe taneczne przeboje minionych lat akompaniując na saksofonie i gitarze elektrycznej, a efektowne dekoracje zapewniają niepowtarzalny nastrój – to nasza propozycja na zakończenie karnawału w 2025 roku.
W niezwykle nastrojowej sali tarasowej wyczarujemy dla Państwa najpiękniejsze tło do karnawałowej uczty dla ciała i ducha, zaś salę kominkową zamienimy w salę balową, czyli parkiet i strefę bufetów. Nasi kucharze zadbają o podniebienia najbardziej wymagających Gości, serwując przysmaki takie jak: pieczony rostbef z owocową salsą, panierowane kalmary, rolada z wędzonym łososiem, orientalna zupa cytrynowa z boczniakami, udziec z indyka w sosie malinowo śmietanowym oraz oczywiście wybór znakomitych deserów w tym: ostatkowe faworki, mini ptysie i sałatka owocowa z likierem grejpfrutowym.
Na pięknie udekorowanych stołach staną coolery pełne win i wódki, które przez całą noc obsługa będzie uzupełniała bez ograniczeń w ramach pakietu open bar, a parkiet rozgrzeją hity, przy których bawiliśmy się w minionych dekadach – od lat 80-tych, po współczesne.
Wydarzenie poprowadzi wspaniały DJ, wokalista i konferansjer: Maciej Memphis – znany doskonale uczestnikom naszych balów w minionych latach. Na rozświetlonym feerią barw parkiecie będą Państwo mogli bawić się ile sił w nogach!
Każdy z Gości będzie mógł poczuć się jak celebryta i upamiętnić ten wieczór korzystając z ostatkowej ścianki do zdjęć.
PAKIET OSTATKOWY
Na ostatkową noc przygotowaliśmy dla Państwa specjalny pakiet zamknięty w promocyjnej cenie biletu: 360 zł/osoba*. Oferta obejmuje:
- Niepowtarzalną oprawę muzyczną – konferansjerską (DJ oraz duet wokalistów)
- Bogate menu bufetowe (przystawki, dania gorące, desery)
- Pakiet napojów bezalkoholowych (woda, soki owocowe, kawa, wybór herbat)
- Open bar na wino białe i czerwone oraz wódkę
- Rezerwację miejsca przy elegancko nakrytych stołach
- Możliwość wzięcia udziału w losowaniu kolacji dla dwojga w naszej restauracji
- Efektowne dekoracje wprowadzające niezwykły nastrój
*OFERTA SPECJALNA OBOWIĄZUJE DO 10.02.2025 R. CENA BILETÓW OD 11.02.2025 R WYNOSI 380 zł/os.
MENU – BAL 1.03.2025 r.
BUFET ZIMNY
- Pieczony roastbef z salsą owocową
- Rolada biszkoptowa z musem chrzanowym i łososiem
- Panierowane kalmary
- Tarta z cukinią marchewką i bakłażanem
- Śledź w przyprawach korzennych
- Roladki z cukinii z ziołowym serkiem
- Stripsy z kurczaka z dipem koktajlowym
- Sałatka Cezara z grillowanym kurczakiem
- Egzotyczna sałatka z ananasem i szynką
- Pieczywo, masło
BUFET GORĄCY
ZUPY
- Pikantna zupa cytrynowa z boczniakami
- Flaki wołowe
DANIA GŁÓWNE
- Polędwiczka wieprzowa w sosie porowym
- Udziec z indyka w sosie malinowo śmietanowym
- Pieczony filet rybny w sosie tymiankowym
- Makaron penne w sosie szpinakowym z suszonymi pomidorami
- Ziemniaki opiekane w przyprawach
- Warzywne trio z zasmażaną na maśle bułką tartą
- Surówka z kiszonego ogórka
BUFET DESEROWY
- Selekcja ciast domowych
- Puszyste mini pączki
- Faworki Szefowej Kuchni
- Ptysie z kremem
- Wybór mini deserów
- Sałatka owocowa z likierem grejpfrutowym
NAPOJE ZIMNE (bez limitu na stołach)
- Woda niegazowana z cytryną i miętą
- Woda gazowana
- Sok pomarańczowy
- Sok jabłkowy
NAPOJE GORĄCE (bez limitu w bufecie)
- Kawa
- Wybór herbat
ALKOHOLE (bez limitu)
- Wino białe półwytrawne (na stołach)
- Wino czerwone półwytrawne (na stołach)
- Wino białe półsłodkie (na życzenie)
- Wino czerwone półwytrawne (na życzenie)
- Wódka czysta Nemiroff (na stołach)
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU I SKŁADANIA REZERWACJI:
Tel. 690 557 227, info@rozawiatrow.waw.pl