For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page
Bal ostatkowo-walentynkowy w wyjątkowej sali, której sufit rozświetla 25 tysięcy lampek, wykwintne dania kuszą z suto zastawionych bufetów, DJ serwuje największe taneczne przeboje minionych lat akompaniując na saksofonie i gitarze elektrycznej, a efektowne dekoracje zapewniające niepowtarzalny nastrój – to nasza propozycja na zakończenie karnawału.
W niezwykle nastrojowej sali tarasowej Róży Wiatrów wyczarujemy dla Państwa najpiękniejsze tło do karnawałowej uczty dla ciała i ducha, zaś salę kominkową zamienimy w salę balową, czyli parkiet i strefę bufetów. Nasi kucharze zadbają o podniebienia najbardziej wymagających Gości, serwując przysmaki takie jak: tatar wołowy, pasztet Szefa Kuchni na pumperniklu, zupa tajska z krewetkami, żeberka w sosie własnym, filet z pstrąga czy nasze słynne czarne tagliatelle oraz oczywiście wybór znakomitych deserów w tym ostatkowe faworki.
Na pięknie udekorowanych stołach staną coolery pełne win i wódki, które przez całą noc obsługa będzie uzupełniała bez ograniczeń w ramach pakietu open bar, a parkiet rozgrzeją hity, przy których bawiliśmy się w minionych dekadach – od lat 80-tych, po współczesne.
Wydarzenie poprowadzi wspaniały DJ, wokalista i konferansjer: Maciek Memphis – znany doskonale uczestnikom naszych balów w minionych latach. Na rozświetlonym feerią barw parkiecie będą Państwo mogli bawić się ile sił w nogach!
Bal odbędzie się na zakończenie karnawału, więc zachęcamy do zabrania ze sobą karnawałowych akcentów lub odwiedzenia nas w karnawałowych kostiumach. Gości w przebraniach oraz
z karnawałowymi akcentami nagrodzimy lampką wina musującego i zaprosimy do udziału w specjalnym konkursie – niespodziance!
DLA WSZYSTKICH SYMPATYKÓW KARNAWAŁOWEJ ZABAWY NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE PRZYGOTOWALIŚMY NA 10 LUTEGO 2024
PAKIET W SPECJALNEJ CENIE: 350 zł/osoba, KTÓRY OBEJMUJE:
- niepowtarzalną oprawę muzyczną (DJ/saksofonista/gitarzysta)
- bogate menu bufetowe (przystawki, zupy, dania główne, desery)
- pakiet napojów bezalkoholowych (woda, soki owocowe, kawa, wybór herbat)
- open bar na wino białe i czerwone oraz wódkę
- rezerwację miejsca przy elegancko nakrytych stołach
- możliwość wzięcia udziału w losowaniu kolacji dla dwojga w naszej restauracji
- ostatkowy konkurs
UWAGA! OFERTA SPECJALNA DLA GRUP OBEJMUJĄCYCH 10 OSÓB I WIĘCEJ:
Dla rezerwacji obejmujących 10 osób lub więcej, opłata niezależna od terminu rezerwacji: 330 zł/osoba.
Rezerwacje przyjmujemy i na wszelkie pytania odpowiadamy pod numerem telefonu: 690 557 227 oraz mailem: info@rozawiatrow.waw.pl
MENU – BAL 10.02.2024 r.
BUFET ZIMNY
- Tatar wołowy z cebulą, ogórkiem i grzybami
- Tymbaliki drobiowe
- Pieczarki w chrupiącej panierce z dipem
- Grillowana cukinia z wytrawnym serkiem
- Deski serów z orzechami i winogronami
- Pasztet Szefowej Kuchni podany na pumperniklu
- Roladki drobiowo-wieprzowe ze szparagami
- Śledź w słodko-pikantnej salsie
- Sałatka z serem ricotta, szynką parmeńską i orzechami
BUFET GORĄCY
ZUPY
- Krem grzybowy
- Pikantna zupa tajska z krewetkami i makaronem ryżowym
DANIA GŁÓWNE
- Żeberka w sosie własnym
- Medaliony z indyka w sosie brzoskwiniowym
- Zrazy wołowe w sosie winnym
- Pieczony filet z pstrąga w sosie koperkowym
- Czarne tagliatelle z krewetkami i masłem ziołowym
- Ziemniaki opiekane z przyprawami
- Podsmażane kopytka
- Warzywa grillowane z serem feta
- Surówka szwedzka z ogórkiem konserwowym
BUFET DESEROWY
- Selekcja ciast domowych
- Puszyste pączki
- Faworki Szefowej Kuchni
- Wybór mini deserów
NAPOJE ZIMNE (bez limitu na stołach)
- Woda niegazowana z cytryną i miętą
- Woda gazowana
- Sok pomarańczowy
- Sok jabłkowy
NAPOJE GORĄCE (bez limitu w bufecie)
- Kawa
- Wybór herbat
ALKOHOLE (bez limitu)
- Wino białe półwytrawne (na stołach)
- Wino czerwone półwytrawne (na stołach)
- Wino białe półsłodkie (na życzenie)
- Wino czerwone półwytrawne (na życzenie)
- Wódka czysta Nemiroff (na stołach)
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU I SKŁADANIA REZERWACJI:
Tel. 690 557 227, info@rozawiatrow.waw.pl